Het magazine Frame heeft een quote geplaatst van Studio Barbara Vos, over haar tegels genaamd tex-tiles in de 100ste jubileum editie van sept/okt 2014 op pagina 225+226.

Frame is ‘s werelds toonaangevende publicatie over interieurontwerp. Sinds de lancering in 1997 is het magazine trouw gebleven aan haar missie: interieurarchitectuur op de kaart zetten als een creatief vak dat even belangrijk is als design en architectuur. In zes nummers per jaar publiceert Frame ‘s werelds meest inspirerende interieurs, gekruid met design, kunst en creatieve inspanningen zoals etalages en decors. Frame wordt verkocht in 77 landen en is gedrukt in het Engels, Chinees, Koreaans en Turks.

 

Nu is hier een reden voor een feestje. Vanaf het bescheiden begin in 1997 viert Frame zijn 100e uitgave. Het is een speciale – en niet alleen omdat hij groter is dan normaal. Na het doorspitten van de archieven en het samenvoegen van knipsels uit oude Frame-tijdschriften, gaf de in Helsinki gevestigde ontwerper en illustrator Linda Linko Frame 100 een feestelijke jas. De onderzoeksfunctie Frame 100…